Choose your country

MENNEKES

Power your Wind Energy

Strömförsörjning för vindkraftverk

En större och växande andel av den internationella strömförbrukningen täcks av vindenergi – den utgör därmed en viktig pelare i vår totala strömproduktion. Energiproduktion med vindkraft hör till en av de mest lovande branscherna. Sedan flera år tillbaka arbetar MENNEKES med producenter, operatörer och tjänsteleverantörer inom vindenergi och erbjuder ett ständigt växande utbud av passande produktlösningar för många företag.

Våra produkter används i varje steg av energiproduktionen. Vi levererar robusta uttagskombinationer och stickkopplingar för tillverkning av vindkraftverk på land och till havs, för lokal montering samt för löpande drift av anläggningarna. Utöver våra mångsidiga energifördelare AMAXX® och de hållbara PowerTOP® Xtra stickproppar och skarvuttagen erbjuder vi flera produktlösningar som är bäst lämpade för de höga belastningarna. Hit hör stickkopplingar för spänningar upp gill 690 V, uttag och uttagskombinationer med skyddsklass IP67 samt produkter med vår beprövade, skruvlösa anslutningsteknik TwinCONTACT.

Vår mångåriga erfarenhet gör det möjligt för oss att hjälpa våra kunder att välja rätt produktlösningar. Dessutom hjälper vi våra samarbetspartners att genomföra deras projekt och vi finns även tillgängliga för frågor.

Kontakt

Har du frågor angående våra lösningar och produkter? Vi hjälper dig gärna:

KontaktformulärKontakta på plats