Choose your country

MENNEKES

Power your Food Industry

Strömförsörjning för livsmedelsindustrin

Sötsaker, frysta rätter eller drycker – i livsmedelstillverken går produktionslinjerna ofta dygnet runt för att täcka det globala livsmedelsbehovet. Utöver en säker strömförsörjning är det viktigt med renlighet och hygien. Många delar av anläggningstekniken måste vara vattentäta och enkla att rengöra, och fungera felfritt under lång tid.

Vi erbjuder passande produktlösningar för er verksamhet inom livsmedelsindustrin. Vårt utbud omfattar hängande och väggmonterade AMAXX® uttagskombinationer – som kan utrustas individuellt efter ert användningsområde. Vid val och konfiguration är vi alltid redo att tillsammans med er hitta den bästa energifördelaren för ert användningsområde. Dessutom har vi flera hängande kombinationer som exempelvis vår DELTA-BOX, robusta stickkopplingar i PowerTOP® Xtra-serien i skyddsklass IP54 och IP67 samt våra vägguttag DUOi med brytare och spärr.

Vi hjälper er gärna att välja rätt produktlösningar för er verksamhet och med genomförandet av ert projekt.

Från praktiken för praktiken

Stickproppar och skarvuttagen PowerTOP® Xtra G som är optimerade för kraven inom livsmedelsindustrin har en extra skyddshylsa på kabelförskruvningen. Denna utmärker sig genom följande:

  • Skydd mot vatten och föroreningar av alla slag på kabelförskruvningen
  • Enkel montering genom individuell anpassning efter kabeldiametern
  • För flexibel användning av tre-, fyr- och fempoliga CEE-applikationer med 16 och 32 A
  • Finns som tillbehörsartikel för standarden PowerTOP® Xtra
Kontakt

Har du frågor angående våra lösningar och produkter? Vi hjälper dig gärna:

KontaktformulärKontakta på plats