Choose your country

MENNEKES

Power your Automotive Industry

Strömförsörjning för bilindustrin

"Typ 2"-kontakterna som har utvecklats av MENNEKES är lagstadgad standard för alla elbilar i Europa sedan 2014. Utöver laddkablar och -system samt passande intag för bilar är vi även representerade inom andra delar av fordonstillverkningen med våra produktlösningar. Sedan flera år tillbaka använder tillverkare och underleverantörer inom bilindustrin våra uttagskombinationer och stickkopplingar.

Från den minsta inbyggnadsdelen till karossmontering: tillverkningen av personbilar och lastbilar omfattar oräkneliga steg som alltid måste stämma i minsta detalj. Tillverkningsrobotar och kvalificerade medarbetare arbetar tillsammans med den exakt planerade fordonstillverkningen. För att alla maskiner ska fungera felfritt och monteringsbanden hela tiden ska vara i rörelse måste de ha en tillförlitlig och oavbruten strömförsörjning.

Våra väggmonterade uttagskombinationer AMAXX® samt hängande strömfördelare möjliggör en omfattande strömförsörjning i stora produktionshallar. Dessutom erbjuder vi robusta stickproppar och skarvuttag i vår serie PowerTOP® Xtra, som på bästa sätt uppfyller bilindustrins höga krav. Alla MENNEKES produktlösningar är utrustade med våra beprövade anslutningstekniker ErgoCONTACT®, SafeCONTACT eller TwinCONTACT, som möjliggör snabb och enkel installation och underhåll.

Kontakt

Har du frågor angående våra lösningar och produkter? Vi hjälper dig gärna:

KontaktformulärKontakta på plats