Choose your country
MENNEKES

Karriär

Arbeta hos MENNEKES

Vårt företag kännetecknas av teknologier av högsta standard, mycket kompetent personal och innovativ anda. Dessa egenskaper utgör grunden för kontinuerlig utveckling till en ledande, globalt aktiv tillverkare av standardiserade stickförbindelser för industrin, intelligenta e-mobility-laddlösningar och individuella lösningar för elbilar.

En bra blandning av anställda med flera årtiondens erfarenhet och unga, ambitiösa kollegor är en av framgångsfaktorerna. Exemplariskt engagemang i utbildning, en familjär arbetsatmosfär och ett socialt engagemang över genomsnittet är typiska kännetecken på vår företagskultur.

Vi sysselsätter mer än 1.600 personer världen över, två tredjedelar av dem i Tyskland. För att bibehålla och fortsätta utöka vår ledande position som specialist på stickproppar och uttag i framtiden måste vi alltid vara det bästa teamet i branschen. Därför har vår engagerade personal fördel av enastående utveckling och befordringsprogram inom många olika aktivitetsområden.

Alla dessa faktorer har bidragit till att MENNEKES har placerat sig själv som en framgångsrik arbetsgivare och gör företaget till en av de mest attraktiva arbetsgivarna i regionen.