Choose your country

MENNEKES

Power your Logistics Centers

Strömförsörjning för logistikcenter

Globalisering och e-handel leder till att allt mer gods måste transporteras över hela världen. Dagligen transporteras flera miljoner paket och pallar med fartyg, tåg och lastbilar från olika företag till kunderna. I logistikcenter är en smidig hantering av lastning, bearbetning och orderplockning avgörande för effektivt arbete. Här används våra tillförlitliga stickproppar och uttagskombinationer.

Vi erbjuder ett brett utbud av de mest varierande produktlösningarna som är väl beprövade världen över sedan många år tillbaka. Våra AMAXX® uttagskombinationer finns i olika storlekar och utförande, exakt specifikation och bestyckning kan dessutom bestämmas efter företagets och de enskilda avdelningarnas behov. Utöver SCHUKO®- och CEE-uttag kan dessa även utrustas med dataanslutningar eller en tryckluftsledning.

Andra produktlösningar är våra extra robusta PowerTOP® Xtra stickproppar och skarvuttag som kan användas för att ansluta trailern till logistikcentrets elnät, samt våra väderbeständiga CombiTOWER® för utomhusbruk. Dessutom erbjuder vi vägguttag med skyddsklass IP44 för en decentraliserad strömförsörjning inuti byggnader och apparatkontakter med inbyggd fasvändare för trailers.

Kontakt

Har du frågor angående våra lösningar och produkter? Vi hjälper dig gärna:

KontaktformulärKontakta på plats