Choose your country

MENNEKES

Strömförsörjning för anläggningsteknik

I ett logistikcenter används maskiner och utrustning av olika storlek och komplexitet för bearbetning av varor och gods. Transportband, packstationer och andra förbrukare måste få nödvändig strömförsörjning och samtidigt även vara del av strömfördelningen. Många av dessa anläggningar är därför utrustade med strömfördelare.

Våra platsbesparande uttagskombinationer i AMAXX®-serien är särskilt lämpliga för anläggningstekniken i ett logistikcenter. Kombinationerna kan utrustas individuellt med SCHUKO®-, CEE- och datauttag. På så sätt kan ytterligare utrustning anslutas direkt via AMAXX® till den befintliga anläggningen. Andra produktlösningar för en effektiv strömfördelning är våra praktiska Cepex-uttagssystem för SCHUKO®-uttag och dataanslutningar.

Tack vare våra innovativa anslutningstekniker är samtliga produktlösningar lätta att installera redan vid inbyggnad i anläggningarna och enkla att manövrera och underhålla under den fortsatta användningen. Dessutom gör CAD-data det möjligt att enkelt integrera dem i tillverkningen av anläggningarna. Vid utrustningen av lämplig AMAXX® uttagskombination hjälper våra medarbetare gärna till med att hitta rätt produktlösningar.

Vår portfölj inom logistikcentersektorn

Applikationer för logistikcenter

De hållbara och robusta stickpropparna, skarvuttager och vägguttagen är utrustade med vår beprövade anslutningsteknik. Tack vare sin innovativa design kan alla MENNEKES stickproppar och uttag installeras och underhållas på ett tidsbesparande sätt.

Portfölj med applikationer
Uttagskombinationer för logistikcenter

Lär känna de innovativa MENNEKES-kombinationerna av uttag. AMAXX®-distributörerna är lämpliga för både inomhus- och utomhusbruk. De exakta specifikationerna och tillbehören kan skräddarsys.

Portfölj med uttagskombinationer

Är du på jakt efter strömfördelare för byggnadsinfrastruktur och trailers?

Byggnadsinfrastruktur och trailer

Kontakt

Har du frågor angående våra lösningar och produkter? Vi hjälper dig gärna:

KontaktformulärKontakta på plats