Choose your country

MENNEKES

Byggnadsinfrastruktur och trailer

Inuti logistikcentret är det viktigt med en decentraliserad energifördelning så att alla anläggningar och maskiner kan försörjas med ström oberoende och permanent. Allt fler logistikcenter behövs nu och under de kommande åren, dessa måste därför byggas och utrustas rekordsnabbt. Våra uttag och kombinationer är tack vare deras behändiga design och innovativa anslutningstekniker extra användarvänliga när det gäller installation och underhåll och därmed får du dubbla tidsbesparingar.

För strömförsörjning av större lagerhallar erbjuder vi vår universalkombination AMAXX®. Dessa praktiska strömfördelare kan konfigureras efter era behov. Vi ger gärna råd vid val och utrustning av lämpliga uttagskombinationer. Utöver de väggmonterade versionerna finns våra AMAXX® även som hängande strömfördelare. Ytterligare en kombination för en praktisk och flexibel takmontering är vår beprövade DELTA-BOX med skyddsklass IP44 eller IP67/68. För ytterligare anslutningar rekommenderar vi våra IP44 vägguttag.

Även för användning utomhus erbjuder vi våra AMAXX®-kombinationer i CombiTOWER® av rostfritt stål. Detta innebär att strömfördelarna även är skyddade mot väder och vind, dessutom fins alltid en tillgänglig strömkälla utanför byggnaden. Alla produktlösningar är utrustade med våra beprövade anslutningstekniker. Tack vare den innovativa designen kan alla MENNEKES kontakter, skarvuttag och uttag monteras och underhållas snabbt och enkelt.

Strömförsörjning av trailers

För strömförsörjningen av parkerade trailers har vi utöver uttagen för lagerhallsidan även stickproppar och skarvuttag för nödvändiga matarledningar i vårt utbud. Där extra hållbara stickpropparna i vår PowerTOP® Xtra-serie finns i skyddsklass IP67 eller IP69 och kan tack vare vår kontakthylsteknik X-CONTACT® sättas i och tas ur tusentals gånger utan problem och med lite kraft.

Tack vare vårt världsomspännande nätverk med dotterbolag, filialer och samarbetspartners, samt vår kunskap inom logistikbranschen kan vi hjälpa er individuellt med planeringen och genomförandet av era projekt. Vår kontaktperson hjälper dig gärna med val av rätt produktlösningar för ditt logistikcentrum.

Vår portfölj inom logistikcentersektorn

Applikationer för logistikcenter

De hållbara och robusta stickpropparna, skarvuttager och vägguttagen är utrustade med vår beprövade anslutningsteknik. Tack vare sin innovativa design kan alla MENNEKES stickproppar och uttag installeras och underhållas på ett tidsbesparande sätt.

Portfölj med applikationer
Uttagskombinationer för logistikcenter

Lär känna den innovativa MENNEKES-kombinationen av eluttag. AMAXX®-distributörerna är lämpliga för både inomhus- och utomhusbruk. De exakta specifikationerna och tillbehören kan skräddarsys.

Portfölj med uttagskombinationer

Är du på jakt efter strömförsörjning av anläggningsteknik?

Kontakt

Har du frågor angående våra lösningar och produkter? Vi hjälper dig gärna:

KontaktformulärKontakta på plats