Choose your country

MENNEKES

Byggnadsteknik inom bilindustrin

Bilindustrin är en beständig näringsgren i Tyskland och hela världen. Genom utvecklingen av elfordon och exploateringen av nya marknader behöver tillverkare och underleverantörer allt fler och större produktionsanläggningar. I fabrikerna och i den omgivande terrängen är det viktigt med en avbrottsfri strömförsörjning. MENNEKES produktlösningar används världen över av producenter och tjänsteleverantörer för problemfri energidistribution.

Vi använder vår mångåriga erfarenhet från samarbeten inom bilindustrin och andra branscher för att hjälpa våra kunder vid planeringen. Vi lyssnar alltid på deras individuella krav. Våra uttagskombinationer AMAXX® finns i enhetliga storlekar men vid behov kan de konfigureras med moduler. Utöver CEE- och SCHUKO®-uttag finns de som tillval även med nätverks- och tryckluftsanslutning.

För energidistribution till svåråtkomliga delar av produktionshallen erbjuder vi de hängande kombinationerna 3KRAFT® och AirKRAFT® och för strömförsörjning utomhus finns våra CombiTOWER® i rostfritt stål som väderbeständiga höljen för AMAXX®-kombinationer.

Dessutom används stickproppar och skarvuttag i PowerTOP® Xtra-serien. Dessa robusta stickkopplingar är beprövade inom bilindustrin världen över. Tack vare innovativa anslutningstekniker kan våra produktlösningar monteras och underhållas snabbt och enkelt. Våra kontaktpersoner hjälper dig gärna att hitta rätt stickpropp för ert projekt.

Vår portfölj inom bilindustrin

Applikationer för bilindustrin

De robusta MENNEKES-stickproppar och -skarvuttager klarar de höga kraven inom fordonsindustrin och har testats över hela världen. Alla produktlösningar är utrustade med beprövade anslutningstekniker, som möjliggör snabb och enkel installation och underhåll.

Portfölj med applikationer
Uttagskombinationer för bilindustrin

MENNEKES erbjuder väggmonterade uttagskombinationer och hängande strömfördelare som möjliggör en omfattande strömförsörjning i stora produktionshallar. Vi hjälper våra kunder med att genomföra deras projekt.

Portfölj med uttagskombinationer

Letar du efter ett kraftfördelningssystem för anläggningsteknik inom bilindustrin?

Kontakt

Har du frågor angående våra lösningar och produkter? Vi hjälper dig gärna:

KontaktformulärKontakta på plats