Choose your country

MENNEKES

Anläggningsteknik inom bilindustrin

Människa och maskin arbetar dygnet runt för att tusentals nytillverkade bilar ska rulla av bandet varje dag. Monteringsband, monteringsrobotar och andra delar av tillverkningslinjen måste försörjas med ström på ett tillförlitligt och avbrottssäkert sätt för att möjliggöra en effektiv produktion. MENNEKES har de rätta produktlösningarna för den här anläggningstekniken. Vi är stolta över ett pågående och växande samarbete med underleverantörer och producenter inom bilindustrin där våra stickproppar har använts sedan många år tillbaka.

Vi hjälper våra kunder i varje tillverkningssteg – redan vid anläggningstillverkningen monteras våra uttagskombinationer, stickproppar och skarvuttag. Uttagskombinationerna i vår AMAXX®-serie har flera fördelar: De enhetliga storlekarna har alltid samma hål och monteras på samma sätt, samtidigt kan AMAXX® konfigureras efter era önskemål.

Robusta och slagtåliga PowerTOP® Xtra stickproppar och skarvuttag är dessutom extra enkla att hantera tack vare deras innovativa kontakthylsteknologi. Vårt globala nätverk med återförsäljare hjälper oss att nå alla kunder över hela världen. Hitta de rätta produkterna för era anläggningar, vårt team finns tillgängliga för frågor från planeringen till slutförandet.

Vår portfölj inom bilindustrin

Applikationer för bilindustrin

MENNKES robusta stickproppar och skarvuttag uppfyller de höga kraven inom bilindustrin och är beprövade världen över. Alla produktlösningar är utrustade med beprövade anslutningstekniker, som möjliggör snabb och enkel installation och underhåll.

Portfölj med applikationer
Uttagskombinationer för bilindustrin

MENNEKES erbjuder väggmonterade uttagskombinationer och hängande strömfördelare som möjliggör en omfattande strömförsörjning i stora produktionshallar. Vi hjälper våra kunder i varje steg av deras tillverkning.

Portfölj med uttagskombinationer

Letar du efter ett kraftdistributionssystem för byggteknik inom bilindustrin?

Kontakt

Har du frågor angående våra lösningar och produkter? Vi hjälper dig gärna:

KontaktformulärKontakta på plats