Choose your country

MENNEKES

Montering av vindkraftverk

Vindkraftverken måste ställas upp på rekordtid, därför behövs det utbildade montörer och tung utrustning. På byggplatser utomhus spelar även extrema väderförhållanden en viktig roll. Här används våra slagtåliga och väderbeständiga uttagskombinationer och stickkopplingar. De är lämpliga för krävande monteringsarbeten och trotsar väta, slam och stora belastningar.

Våra portabla uttagskombinationer EverGUM och EverBOX har utvecklats för arbeten under svåra förhållanden. Med hjälp av de praktiska handtagen kan strömfördelarna enkelt transporteras och staplas utrymmesbesparande. Det robusta plasthöljet på EverBOX® kan erhållas antingen i skyddsklass IP44 eller IP67, EverGUM av helgummi uppfyller skyddsklass IP44. Våra uttagskombinationer kan utrustas flexibelt och därmed anpassas perfekt för det aktuella projektet.

Våra PowerTOP® Xtra stickproppar och skarvuttag är tack vare den ergonomiska designen bekväma och säkra att använda – även med handskar. Dessutom är de extra beständiga mot vatten och smuts. Tack vare vår kontakthylsteknik X-CONTACT® kan kontakterna sättas i och tas ut helt utan problem, dessutom avlägsnas smuts automatiskt från de spårade kontakthylsorna.

Vår portfölj inom vindkraftssektorn

Applikationer för vindkraftverk

För strömfördelning på byggplatsen vid installation av vindkraftverk erbjuder vi robusta CEE-stickproppar och -skarvuttag. Passande produktlösningar finns här på respektive produktsidor:

Portfölj med applikationer

Uttagskombinationer för vindkraftverk

Våra portabla fördelare som kan bestyckas individuellt finns här:

Portfölj med uttagskombinationer

Ytterligare information

Kontakt

Har du frågor angående våra lösningar och produkter? Vi hjälper dig gärna:

KontaktformulärKontakta på plats