Choose your country

MENNEKES

Vägg- och Panelmonterade uttag för datacenter

  • Extremt värmetålig och slitstark
  • Tillverkad av högkvalitativ plast
  • Med vårt kontakthylsteknologi X-CONTACT® (vid 63 A)
  • Tillvalsfunktioner för ytterligare säkerhet

 

Kontaktens hjältar

Utöver våra stickproppar och skarvuttager erbjuder vi olika vägg- och panelmonterade uttag i 16, 32 och 63 A, som är idealiska för de krävande förhållandena i datacenter. Höljena är tillverkade av högkvalitativ plast och det gångjärnsförsedda locket på 63 A-uttagen är dubbat och gummerat för ett särskilt bra grepp.

Uttagen uppfyller skyddsklass IP44 eller 67. Dessa robusta, värmetåliga och hållbara lösningar säkerställer tillförlitlig strömförsörjning i serverrum under många år.
 
Precis som våra PowerTOP® Xtra-skarvuttager är 63 A vägg- och panelmonterade uttag utrustade med den smarta X-CONTACT®-kontakthylstekniken. Det garanterar att stickproppar som sätts in i uttagen är anslutna till dem på ett stabilt sätt - så att elen alltid kan flöda säkert och utan störningar. Våra lösningar som uppfyller skyddsklass IP67 är också utrustade med en bajonettring. Den förhindrar att stickpropp oavsiktligt dras ut ur uttaget - och garanterar därmed också säker låsning och en smidig strömförsörjning.

Applikationer för datacenter

För säker och tillförlitlig strömfördelning i datacenter erbjuder vi olika stickproppar, skarvuttager och väggmonterade uttag. Passande produktlösningar finns här på respektive produktsidor:

Portfölj med applikationer

Letar du efter stickproppar och skarvuttager för datacenter?

Kontakt

Har du frågor angående våra lösningar och produkter? Vi hjälper dig gärna:

KontaktformulärKontakta på plats