Choose your country

MENNEKES

Stabil energifördelning för järnvägsstationer

  • Robust, hållbart material
  • Fast installeringsbara, mobila och fristående produkter
  • Multiuttag för spår, kan utökas individuellt
  • Sätt enkelt i och ur stickproppar tack vare smart kontakthylsteknologi
  • Skyddad mot damm och vatten
  • Om så önskas av specialplast (skydd mot aggressiva ämnen)
  • Speciallösningar för särskilda utmaningar

Tåg kör in och iväg, tusentals passagerare tar sig mellan spåren, växlar och signaler ställs in – och hela tiden kommer det utrop: På järnvägsstationer är tempot ofta högt. I bakgrunden ser personal till att allt fungerar som det ska. När de arbetar måste de ha tillgång till pålitlig energiförsörjning. Våra robusta, säkra lösningar underlättar och är ett stabilt stöd vid arbeten på järnvägsstationer. Produkterna fungerar oavsett väder. Vår produktportfölj för järnvägsstationer omfattar fast installerade multiuttag på spåren, mobila multiuttag, stickproppar samt fristående strömfördelare av massivt stålrör och rostfritt stål.

Multiuttag för spår och stickproppar för järnvägsstation

På perronger, i reparationsverkstäder och i rengöringssystem: Oavsett var är tidsplanen för service-, underhålls och rengöringsarbeten alltid snäv. Därför är det viktigt att alla energifördelare fungerar felfritt. Vi erbjuder individuellt kompletteringsbara multiuttag för spår från produktfamiljen AMAXX® för väggmontering och utanpåliggande montering med olika husmaterial och, om så önskas, med specialplast; mobila multiuttag från produktfamiljen EverGUM®; kraftsparande stickproppar från familjen PowerTOP® Xtra från 16 till 125 A och särskilda starkströmsanordningar av aluminium för 200 till 400 A.

Vårt CombiTOWER® multiuttag är den perfekta energifördelaren för spårområdet. Med det här multiuttaget har du alla nödvändiga energianslutningar för ström och tryckluft direkt på bangårdar eller underhålls- och avställningsspår. CombiTOWER® finns även med låsbar lucka. Tack vare en låscylinder av standardtyp går det att integrera Tower optimalt i befintliga låsanläggningar. Det här multiuttaget finns i kapslingsklasserna IP44 till IP67 efter specifikationer från järnvägsoperatörer.

Speciallösningar för spår på järnvägsstationer

För målinriktad användning på spåret tar vi gärna fram särskilda multiuttag anpassade för just det. De här specialartiklarna tillverkas utifrån dina individuella krav på mått och utrustning. Många olika trafikföretag använder sig redan av våra robusta, specialgjorda multiuttag.

Fristående strömfördelare för järnvägsstationer

Det ställs höga krav på strömfördelare på järnvägsstationer: De måste vara robusta och säkra så att de kan stå emot manipulationsförsök och vandalism. Från oss får du fristående energipollare av massivt stålrör i olika storlekar och färger. Det går att låsa pollarna även när kontakter är inkopplade vilket gör att de är skyddade. Dessutom erbjuder vi CombiTOWER® multiuttag som kan utrustas med en låsbar lucka för att höja säkerheten.

Letar du efter energifördelning för tunnlar?

Har du frågor angående våra lösningar och produkter? Vi hjälper dig gärna: