Choose your country
MENNEKES

Smart energifördelning utomhus

  • Robust, hållbart material
  • Fast installeringsbara, mobila och fristående produkter
  • Individuellt utrustningsbar och platssparande
  • Skyddad mot damm och vatten
  • Kombinationer kan även tillverkas av specialplast (skydd mot aggressiva ämnen)
  • Tillbehör för ytterligare skydd

Säker energifördelning är extra viktigt utomhus på mässor och kongresser, vid stora utomhusevenemang och på stadions och arenor. De måste klara regn, storm, stark solstrålning och aggressiva ämnen. Dessutom måste de vara säkrade mot otillåten åtkomst och vandalism. Vi har stationära och mobila lösningar för alla tillfällen:

Stationära lösningar

Utomhus krävs olika energifördelare. Hos oss hittar du både fristående, låsbara energipollare och pelare på vilka det går att montera fördelardosor – tillverkade av massivt stålrör eller rostfritt stål. För väggmontering erbjuder vi olika uttagskombinationer med husmaterial av specialplast som skyddar mot kemikalier och oljor, samt EverGUM® uttagskombinationer med hus av solitt gummi, vilket gör det mycket tåligt både mot stötar och vandalism. Under "Tillbehör" hittar du bl.a. väderskyddstak av rostfritt stål för extra skydd samt fästmaterial för ljusmaster.

Mobila lösningar

För att strömförsörjning på stora utomhusytor ska vara snabb och flexibel erbjuder vi praktiska mobila lösningar. Våra produkter EverBOX® Grip och EverGUM® är kompakta och lätta att bära tack vare sin låga vikt. Våra mäsståndskombinationer AMAXX® samt andra mobila lösningar kan dessutom förses med exempelvis en energimätare:

Letar du efter ett kraftdistributionssystem för utställningshallar?

Har du frågor angående våra lösningar och produkter? Vi hjälper dig gärna: