Choose your country
MENNEKES

Smart energiförsörjning till hallar

  • Robust, hållbart material
  • Fast installeringsbara och mobila produkter
  • Individuellt utrustningsbar och platssparande
  • Snabbt och säkert monterad, manövrerad och underhållen
  • Finns i olika färgvarianter

I mäss- och kongresshallar måste ström-, data- och vattenförsörjningen vara stabil och säker. För att det ska fungera krävs robusta, kompakta, flexibla och snygga energifördelare. Hos oss hittar du passande stationära och mobila lösningar. Ditt event får nödvändig power och blir en stor succé:

Stationära lösningar

Fast installerade stationära lösningar är grunden för störningsfri energiförsörjning under evenemang. Vi erbjuder energimätningssystem för att övervaka din energiförbrukning, individuellt anpassningsbara AMAXX® uttagskombinationer i fyra färgvarianter, infällda fördelare av rostfritt stål för ström- och vattenanslutningar samt öppna eller låsningsbara CombiTOWER® som individuellt kan förses med AMAXX® kombinationer:

Mobila lösningar

Det måste gå snabbt och säkert att fördela energi till alla delar i mäss- och kongresshallar. Stabil strömförsörjning krävs vid uppbyggnad, ombyggnad, demontering, för att belysa stånd samt för att driva servrar, ventilationsanläggningar och generatorer. Här är våra flexibelt användbara, kompakta, lättburna mobila lösningar rätt lösning:

Letar du efter ett strömfördelningssystem för mässcentret?

Utomhus

Har du frågor angående våra lösningar och produkter? Vi hjälper dig gärna: