Choose your country

MENNEKES

MENNEKES testlaboratorium

När en MENNEKES-produkt lämnar vår fabrik har den redan klarat de tuffaste testerna. I vårt testlaboratorium utsätts den för kyla, värme, damm och vatten om och om igen. Det är endast de produkter som klarar dessa tester som får bära namnet MENNEKES.

Genom vårt eget testlaboratorium garanterar vi höga kvalitetsstandarder för våra produkter. Laboratoriet är godkänt och kommer att användas för produkttester för våra produkter för att få testmärkningar i enlighet med SS-EN 60309 från testinstituten, t.ex. VDE etc.

Vi är även listade som CTF (Costumers' Testing Facility) steg 2 hos IECEE (IEC System of Conformity Assessment Schemes for Electrotechnical Equipment and Components).

Endast kombinationen av förstklassiga råmaterial och avancerade tillverkningsprocesser garanterar en förstklassig produkt. Det är därför vi bara använder plast av högsta kvalitet som bearbetas av en mycket kompetenta medarbetare i produktionsanläggningar, enligt senaste tekniska standard för att skapa certifierade MENNEKES-produkter.

"Tester hos MENNEKES är inte något självändamål. Utan en viktig del av framgång och utveckling. Resultaten är löften till våra kunder."

Stefan Klos - Förutvecklingschef

Certifikat IECEE steg 2-laboratorium