Choose your country

MENNEKES

Utmärkelser

MENNEKES HAR TILLDELATS MÅNGA UTMÄRKELSER

Med effektiva lösningar inom områden för stickförbindelser för industrin, elektrisk mobilitet samt certifieringar, priser och utmärkelser för sina innovationer har MENNEKES varit en ledande tillverkare inom industrin under flera decennier. MENNEKES produkter och insatser har tilldelats många utmärkelser av specialistjurys. En översikt över alla aktuella utmärkelser.

Årets specialåterförsäljare 2019

2019 tilldelades MENNEKES åter utmärkelse som årets specialiståterförsäljare inom energisektorn. Utmärkelsen Plus X baseras på en nationell undersökning med deltagare från specialisthandeln. Denna utmärkelse uppmärksammar det exemplariska, ansvarsfulla samarbetet mellan MENNEKES och fackhandeln.

German Design Award Special 2019

German Design Awards är en utmärkelse för innovativa produkter, projekt och tillverkare och designers för dessa innovativa produkter och projekt. 2019 lyckades MENNEKES vinna det här priset två gånger: med EverBOX® Grip i kategorin Building and Elements och med hela PowerTOP® Xtra-serien i produktgruppen Industry.

ADAC väggboxtest 2018

ADAC jämför regelbundet system. I jämförelsen av systemen för väggboxar erhöll MENNEKES AMTRON® laddbox utmärkelsen ”Excellent” och är därmed en av de tre bästa väggboxarna som testades. Därmed uppmärksammas MENNEKES arbete med att se till att användaren kan känna sig bekväm och säker vid hanteringen av elektromobilitet.

German Innovation Award 2018

German Innovation Award tilldelar utmärkelser till produkter och lösningar som först och främst skiljer sig från de tidigare lösningarna genom att fokusera på slutanvändaren och mervärde. Med X-CONTACT® har MENNEKES utvecklat en produkt som förenklar arbetsflödet och samtidigt ökar säkerheten för användarna.

German Brand Award 2018

German Brand Award är utmärkelsen till varumärken och deras tillverkare och certifierar MENNEKES för att de har en av de bästa märkesstrategierna. MENNEKES utmärker sig särskilt genom sitt fokus på individuella lösningar och inte bara individuella produkter. Detta fokus gör möjliggör nära samarbete med kunderna och därmed har MENNEKES konsekvent lyckats expandera varumärket MENNEKES.

INKA Award 2016

INKA Award tilldelas av media till kataloger och butiker för yrkesskicklighet. Härmed kunde MENNEKES imponera som total vinnare i kategorin produktbroschyrer med AMTRON®-broschyrerna.